Activiteiten bedrijfsuitjes en teamuitjes

Wij organiseren activiteiten voor bedrijfsuitjes en teamuitjes

Kies de activiteiten bedrijfsuitjes en teamuitjes die bij jouw groep passen en laat ons vrijblijvend een arrangement op maat voor je samenstellen. Aan jou de taak om te wikken en wegen. Wij doen de rest. Daar zijn we goed in. Al jaren. Bij vragen neem contact op.

Activiteiten voor Bedrijfsuitjes en teamuitjes

Al jaren organiseren wij activiteiten voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, teambuilding activiteiten en themafeesten op een mooie locatie. Wat zoek je? Een bijzondere dinershow of themafeest met heerlijk eten, een sportieve activiteit, een culturele rondleiding met gids of een spetterend personeelsfeest? Kies een datum en tijd en wij verzorgen de rest. Van intieme bedrijfsuitjes vanaf 8 personen tot spectaculaire events.

Oud Hollandse Spellen

Het zijn de oudste, en misschien ook wel bekendste, spelletjes van Nederland. De Oud-Hollandse spelen. Spellen als stokvangen, spijkerpoepen en het spiraalspel staan al eeuwen garant voor plezier en vermaak.
Bij ons kunt u oude tijden weer doen herleven, door ons Oud-Hollandse Spelen Arrangement te boeken!
Heeft u zelf suggesties voor spellen die niet mogen ontbreken? Laat het ons dan weten, wij regelen het voor u! Bel ons 0418-677 200!

Active Outdoor

Je kent het vast van TV, Wipe-out. Dit spectaculaire spelprogramma bestaat uit een uitdagende stormbaan, vol obstakels en hindernissen. Op basis van dit programma hebben wij een Active outdoor Game, met allerhande uitdagende spellen.
In deze Active outdoor zul je onder andere een aantal opblaasbare spelonderdelen moeten trotseren. Teamwork is hierbij de sleutel tot succes!
Spellen
– Apen Estafette (met Jungle Track)
– Familiebroek Race (met Kruiptunnel)
– Slingerbal
– Ladder Race
– Robotpuzzel Race (met Kantelmuur)
– Ballen Race (met Klauterhelling)
Wij kunnen voor scheidsrechters zorgen, maar dit kunt u eventueel ook zelf doen.
Daarnaast is het mogelijk om een presentator met geluidsinstallatie bij te boeken, die zal zorgen dat de Active outdoor op rolletjes verloopt.

Solex Rijden

Of het nu een familiedag of bedrijfsuitje betreft, of gewoon een gezellige dag met vrienden, bij ons kunt u terecht voor een leuke activiteit. Wat is er leuker dan gezellig toeren met een authentieke solex.
In het mooie Bommelerwaardse land, tussen de rivieren, hebben wij een prachtige route uitgestippeld. Hiermee rijdt u langs de mooiste bezienswaardigheden van de regio. Slot Loevestein, het Land van Maas en Waal, Zaltbommel en Heusden, dit zijn zomaar enkele van de vele mooie plekken die u kunt bezoeken tijdens een mooie solex tour.
Uiteraard bent u ook vrij om uw eigen route te rijden.

Sumo Worstelen

Sumo worstelen, een spectaculaire Japanse vechtsport, leuk om te doen en leuk om te zien. Twee mensen krijgen een pak aan dat wordt opgeblazen en vechten vervolgens met elkaar. Er wordt gebruik gemaakt van helmen en een mat. De gasten maken een kring om de mat om de vechtende sumo’s op de mat te houden en om aan te moedigen.

Shooting Experience

Bij de Shooting Experience kunt u kennis maken met 2 tot 4 van de onderstaande schiet activiteiten. Deze activiteiten hebben een tijdsduur van 45 tot 60 minuten per activiteit. Vraag naar de mogelijkheden.

Boogschieten

Eerst worden er een aantal oefenpijlen geschoten. Onder leiding van een professionele instructeur wordt er aan de techniek en schiethouding gewerkt. Na het schieten van de oefenpijlen wordt het serieus, want dan wordt er voor individuele punten geschoten. Hierna worden er teams gemaakt die onderling de strijd aan gaan om de meeste punten te schieten.

Luchtbuks schieten

Bij het luchtbuks schieten gaat het om uiterste concentratie en een vaste hand om het doel te kunnen raken. De deelnemers mogen eerst allemaal een paar keer oefenen en dan moet er voor het team zoveel mogelijk punten bij elkaar geschoten worden.

Blaaspijp schieten

Blaaspijp schieten is tegenwoordig erg populair. Het is voor jong en oud een spannende en uitdagende activiteit. Deze keer geen nostalgische blaaspijp van pvc met pijltjes van papier. U krijgt van ons een echte blaaspijp en u schiet met echte pijltjes. Het lijkt heel erg simpel, maar u zult merken dat er meer oefening en techniek bij komt kijken dan gedacht. Hoeveel punten kunt u bij elkaar blazen?

Luchtdruk pistoolschieten

Altijd al met een pistool willen schieten? Met onze luchtdrukpistolen kunt u na een korte instructie, snel oefenen met mikken. Lukt het u om de doeltjes om te schieten?

Kruisboog schieten

Na een algemene uitleg over het schieten met een kruisboog en het doornemen van de veiligheid gaan de deelnemers onderling uitmaken wie zich de nieuwe William Tell mag gaan noemen. Na het oefenen wordt het serieus en gaan we voor de individuele punten schieten.

Kickstar Target Practice

Bij deze activiteit is het de bedoeling om met onze speciale (boog)pijlen zoveel mogelijk punten bij elkaar te schieten. Ideaal als slecht weer alternatief omdat deze activiteit in de meeste gevallen binnen gedaan kan worden. Vernieuwend en erg leuk!