Ambachtelijke Buffetten

Lekker lang en ontspannen feesten met een buffet

Een groot feest op de planning? Van der Stam Horeca maakt ieder personeelsfeest, thema feest of verjaardagsfeest compleet met overheerlijke buffetten. De buffetten worden op iedere locatie bezorgd. Zo kan iedereen genieten van ons ambachtelijk lopend buffet.

Buffetten voor elk feest

Van der stam Horeca voorziet iedereen van warme en koude buffetten van ambachtelijke kwaliteit tegen een lage prijs. Naast de verse ingrediënten wordt er gezorgd voor gemak. De buffetten worden inclusief serviesgoed geleverd en worden na afloop vuil opgehaald.

  • Heerlijk geselecteerd vlees van de slager.
  • Huisgemaakte salades en aanvullende buffetten.
  • Levering op iedere locatie, inclusief al het servies.
  • Geen afwas!

Er is keuze uit verschillende buffetten. Proef ons vlees van de ambachtelijke slager, de huisgemaakte salades en ons stokbrood altijd vers. Pure ambacht!

Voor ieder wat wils!

Ook voor het verwennen van de inwendige mens bent u bij ons aan het juiste adres! Hieronder vindt u ons ruime aanbod van buffetten, voor ieder wat wils. liever iets anders? Overleg dan even met ons! Wij zullen onze uiterste best doen om het u geheel naar uw wens te maken.

Voor onze buffetten maken wij uitsluitend gebruik van verse producten van uitstekende kwaliteit. Alleen de beste producten zijn namelijk goed genoeg voor onze gasten. Onze chef-koks koken met passie en liefde voor het vak. Heerlijk eten dus!

 

Zelf je buffet samenstellen?

Hoe fantastisch is dit….. U kunt nu ook zelf uw buffet samenstellen. Het is heel eenvoudig: u kruist het gerecht aan dat u wenst en onze koks maken uw samengesteld buffet.