Catering op Locatie

Op onze site bieden we U een mooie variatie aan Hapjes Pannen aan. Maakt het u gemakkelijk en serveer zo`n heerlijke schaal voor uw ,,gasten” op uw feest. Vergeet niet een fijne saus erbij te bestellen of een lekker stokbrood.
Van der Stam Partyservice voor catering en horeca verhuur met meer dan 10 jaar horeca ervaring in huis van bedrijfscatering tot sterren restaurant en uiteraard de partycatering. Bekijk onze catering webshop.

Fullservice catering

Met full-service bedoelen wij ook werkelijk full-service. Daarom dragen wij de zorg voor een passende ambience, een swingende of juist ingetogen band, de droomauto voor het huwelijk of juist de paraplu voor als het regent. Door onze persoonlijke begeleiding en enthousiaste inzet krijgt uw feest net dat belangrijke beetje meer. Bekijk ons catering aanbod…

Partyverhuur

Of het nu gaat om een feest bij u thuis of een groot evenement, bij van der Stam Partyservice kunt u terecht voor alle benodigdheden die bij een bruisend feest, gezellige receptie of stijlvol congres komen kijken. Bekijk ons assortiment.
Met het huren van het juiste meubilair en decoratieve aankleding wordt u feest tot in de puntjes verzorgd.