Diners

Diners

Prins Heerlijk

Ardenne ham met Galia meloen
Zalmcocktail met een romige whisky saus
***
Visbrochette van 3 soorten vis met een witte wijn saus
Kipfilet brochette van de grill met een stroganoff roomsaus.
***
Coupe vanille: roomijs met slagroom
Dame-blanche: vanille roomijs met warme chocolade saus en slagroom.

De Heerlijckheid

In aioli gebakken champignons met verse peterselie
Garnalencocktail met rucola en cocktailsaus
***
Diamant haas met spekjes en portsaus
Botervisfilet met dragonsaus
***
Chocolade en vanille mousse met een toefje slagroom
Coupe caramel, vanille roomijs met caramelsaus, amandelschaafsel en slagroom.

De Twee Stromingen

Zalmcarpaccio met een dressing van limoen en verse tuinkruiden
Gemengde salade met gerookte kip op smaak gemaakt met een groene pesto dressing
***
Getrancheerde varkenshaas van de grill met traditionele champignon truffel roomsaus
Op de huid gegrilde zalmfilet met een dille roomsaus
***
Coupe verse seizoen vruchten met roomijs en slagroom
Coupe Mont Blanc vanille roomijs met advocaat en chocolade saus

Alle diners worden geserveerd met:

Stokbrood met kruidenboter
Aardappelgarnituur
Gestoofde groenten
Rauwkostsalade
Mayonaise & appelcompote

Eenvoudige diners

Menu 1

Groenten of Tomatensoep
***
Reuze Schnitzel met champignonroomsaus
Zalm moot met wittewijnsaus
***
Sorbet met vruchtjes en slagroom

Menu 2

Tomatensoep of Kipcocktail
***
Stoofpotje van kip met sperzinboontjes
Varkenshaasmedaillons met pepersaus
***
Dame blanche met warme chocoladesaus en slagroom

Alle diners worden geserveerd met:

Stokbrood met kruidenboter
Aardappelgarnituur
Gestoofde groenten
Rauwkostsalade
Mayonaise & appelcompote