Entertainment huren? voor feest of een party

van complete dinershow tot kinderfeest

Maak van uw feest of evenement een succes door professionele entertainment in te huren

Professionele entertainers zorgen net voor dat beetje extra op uw speciale dag. Bij van der Stam Horeca hebben wij vele jaren ervaring met het verblijden van mensen met onze entertainmentshows. De entertainers van der Stam Horeca zijn professionals met ervaring binnen verschillende soorten gelegenheden zoals bedrijfsfeesten, verjaardagen, bruiloften en meer. Er is meer mogelijk dan u denkt dus wilt entertainment in huren bij ons is het mogelijk! Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. 

Entertainment huren voor feest of evenement?

Of u nu op zoek bent naar een band voor een festival, complete dinershow, DJ’s of wat dan ook voor een compleet verzorgd programma. Van der Stam Horeca maakt uw activiteit tot een groot succes! Een feest, evenement, familiedag, winkelcentrum, open dag of andere activiteit, wij denken graag met u mee.

Allround DJ Henk

Als u op zoek bent naar een TOP DJ om uw feest van de passende muziek te voorzien. Dan bent u bij DJ Henk aan het juiste adres! Met vele jaren ervaring, een persoonlijke benadering en een brede muziekkennis bent u verzekerd van een geslaagd feest!

Feest DJ Ferry

Bent u op zoek naar een feest DJ? Dan zit u bij DJ Ferry aan het juiste adres! Ferry is een jonge enthousiaste DJ die wel van een feestje houdt. Dat kan hij erg goed over brengen naar de gasten…….!

Wild Pianos

Deze pianoshow is gebaseerd op het “dueling piano’s concept” uit Amerika. Dat betekent dat het publiek verzoekjes kan aanvragen, die de pianisten dan graag spelen. Hierdoor ontstaat er een super gezellige interactie tussen onze entertainers en het publiek. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat het meezingen en vooral “een feestje bouwen” de grote kracht is van deze show. Of het nu liedjes zijn van Hazes, of de laatste top 40 hits, Dance Classics of Soul, pianobar classics … als het publiek maar meezingt en geniet! Niets is te gek, alles kan en (bijna) alles mag.

Butler Alphons

Alphons is een typische butler, die uw gasten ontvangt, begeleidt, onderhoudt, steunt, corrigeert, dirigeert en intrigeert.
Tijdens uw feest zal hij een controlerende, coördinerende en organiserende functie vervullen. Deze diensten,
zijn innemende persoonlijkheid en zijn chique, subtiele, soms wat droge, enigszins cynische humor vormen de perfecte basis voor uw gastheer, ceremoniemeester en butler in één!

Hannes d’n Durpsgek

Hannes ontvangt alle mensen aan de deur, veel verstand heeft hij niet maar dat zult u dan ook wel merken.

Troubadour 

Voor een relaxte avond met een troubadour op de achtergrond, de juiste keuze. Niet overheersend maar gezellig aanwezig met plaatjes van nu, maar ook uit de oude doos.