Entertainment

Allround DJ Henk

Als u op zoek bent naar een TOP DJ om uw feest van de passende muziek te voorzien. Dan bent u bij DJ Henk aan het juiste adres! Met vele jaren ervaring, een persoonlijke benadering en een brede muziekkennis bent u verzekerd van een geslaagd feest!

deejay-henk-van-veldhuizen-350x3501

Feest DJ Ferry

Bent u op zoek naar een feest DJ? Dan zit u bij DJ Ferry aan het juiste adres! Ferry is een jonge enthousiaste DJ die wel van een feestje houdt. Dat kan hij erg goed over brengen naar de gasten…….

44115875_1399901973446709_7209386915991126016_n-350x3501

Feest DJ / Zanger Geert

DJ Geert, op Brabantse grond geboren en weet als geen ander wat feest maken is! Van café tot discotheek, van bruiloft tot feesttent niets is hem te dol! Plaatjes draaien, zingen en de boel op zijn kop zetten dat is hem op het lijf geschreven.

dj-geert-verschuren1

Wild Pianos

Deze pianoshow is gebaseerd op het “dueling piano’s concept” uit Amerika. Dat betekent dat het publiek verzoekjes kan aanvragen, die de pianisten dan graag spelen. Hierdoor ontstaat er een super gezellige interactie tussen onze entertainers en het publiek. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat het meezingen en vooral “een feestje bouwen” de grote kracht is van deze show. Of het nu liedjes zijn van Hazes, of de laatste top 40 hits, Dance Classics of Soul, pianobar classics … als het publiek maar meezingt en geniet! Niets is te gek, alles kan en (bijna) alles mag.

maxresdefault-350x3501

Feest Pianos

De FEESTPIANO is de pianobar-ervaring. Een exclusieve one-man pianoshow, met livemuziek, zang en entertainment van de bovenste plank. Het repertoire omvat de laatste top40 hits en de beste meezingers van nu, tot de bekende sing-a-longs van toen. Van Nederlandstalige hits en après-ski feestknallers tot de altijd heerlijke discomuziek. Het maakt niet uit… als het publiek maar meezingt en geniet! Vandaar de slogan: “Sing – Dance – Party”

bild6-350x3501

One men Pianos

Andy is een echt showbeest, die als entertainer/zanger/toetsenist de hele tent op z’n kop weet te zetten. Maar op locaties waar stijl en bescheidenheid verwacht wordt, is Andy ook uitstekend op zijn plaats.
Met muziek naar uw keuze. Zijn repertoire en dus zijn inzetbaarheid, is zeer groot. Smartlappen & Nederlandstalig, Top 40, Latin, Rock, Blues, Seventies, of alleen maar relaxte achtergrond muziek? Allround muziek? Of wilt u echt feesten en gaan we lekker après-skiën en meezingen? De dansvloer vullen met de laatste popmuziek en floorfillers? U ziet, met Andy kunt u alle kanten op.

dsc5900-350x3501

Butler Alphons

Alphons is een typische butler, die uw gasten ontvangt, begeleidt, onderhoudt, steunt, corrigeert, dirigeert en intrigeert.
Tijdens uw feest zal hij een controlerende, coördinerende en organiserende functie vervullen. Deze diensten,
zijn innemende persoonlijkheid en zijn chique, subtiele, soms wat droge, enigszins cynische humor vormen de perfecte basis voor uw gastheer, ceremoniemeester en butler in één!

maxresdefault-2-350x3501

Hannes d’n Durpsgek

Hannes ontvangt alle mensen aan de deur, veel verstand heeft hij niet maar dat zult u dan ook wel merken.

unnamed-350x3501

Troubadour 

Voor een relaxte avond met een troubadour op de achtergrond, de juiste keuze. Niet overheersend maar gezellig aanwezig met plaatjes van nu, maar ook uit de oude doos.

avans3-350x3501