Onze locaties

Partycentrum Gambora

Op zoek naar een geschikte locatie voor uw feest, vergadering of andere bijeenkomst? Stop met zoeken, ons Partycentrum Gambora is het juiste adres! Wij streven naar een omgeving waarin u zich thuis voelt en zullen er ook alles aan doen om dit te bewerkstelligen. Gastvrijheid is waar het allemaal om draait. Bekijk hier een impressie of kom zelf deze locatie bekijken. Neem contact op bel 0418 677200

Zalencentrum
't Gement

Zalencentrum ’t Gement heeft voor elke gelegenheid de gepaste zaal. We beschikken over vier verschillende zalen met elk hun eigen uitstraling en capaciteiten. Sommige feestzalen kunnen bij elkaar betrokken worden d.m.v. het openen van een schuifwand bij bijvoorbeeld grotere feesten en partijen. De metamorfose die in de zomer van 2016 hier heeft plaatsgevonden, heeft dit pand een warme uitstraling gegeven, waardoor u zich altijd welkom en thuis zult voelen. In het gehele pand kunt u beschikken over gratis WiFi. Daarnaast kunnen wij u vrijwel alle faciliteiten bieden die u nodig zult hebben voor uw feest of bijeenkomst. Neem contact op bel 0418 677200.

Sporthal
de Maayenbogerd

Geschikt voor bijna alle binnensporten en sporttoernooien. De sporthal heeft een speelveld van 44 bij 24 meter en een obstakelvrije hoogte van 7 meter. Is de hal te groot voor u? Dan splitsen we deze op in maximaal drie delen voor uiteenlopende doelgroepen.

Sporthal de Maayenboogerd is een multifunctionele sporthal die doormiddel van een scheidingswand verdeeld kan worden in twee aparte zalen. U kunt deze sporthal daardoor in een geheel huren of in een gedeelte van de zaal (de verdeling is een zaal van 1/3e of een 2/3e gedeelte van de zaal doordat de scheiding niet in het midden van de hele zaal zit). Onze sporthal is ook te gebruiken voor kinderfeestjes. Er is een ruime kantine aanwezig die ook te huren is voor feesten en partijen. Deze sporthal is voor zowel vaste al incidentele verhuur beschikbaar.