Skip to content

Partycentrum Gambora

 
Partycentrum Gambora biedt altijd maatwerk, gastvrijheid, vriendelijkheid en een sfeervolle ervaring.

 

Bij Partycentrum Gambora kunt u een zaal huren voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft, met of zonder catering. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden kunt u bij Partycentrum Gambora terecht. Het Partycentrum heeft drie multifunctionele zalen en een Grand Café voor u beschikbaar. Ons enthousiaste team staat klaar om u en uw gasten te ontvangen. 

 

 

De zalen van Gambora

Grand Café

Het Grand Café is een zaal met een open lichte uitstraling, mede doordat deze ruimte gescheiden wordt van de buitenwereld door een glazen wand. U kijkt dus uit op het terras en de mooie groene omgeving. Daarnaast voelt deze ruimte knus en heel huiselijk aan door de leuke bar, de mooie decoraties en de sfeervolle accenten.

De capaciteit van het Grand Café is maximaal 85 personen. Hier bevindt zich een bar en een geluidsinstallatie, waardoor de zaal perfect geschikt is voor kleinere feesten en partijen. Eventueel kunt u het Grand Café betrekken bij de Gamersche zaal, bij feesten en partijen van boven de 350 personen.

Gamersche Zaal

De Gamersche zaal is uiterst geschikt voor bruiloften en andere grote feesten. Deze sfeervolle zaal heeft een capaciteit van maximaal 275 personen en kan dit aantal personen op een gezellige manier herbergen. De zaal beschikt over een uitgebreid lichtsysteem en verschillende passende decoraties.

Daarnaast biedt de Gamersche zaal zeer veel mogelijkheden op het gebied van faciliteiten. Zo bevindt er zich een podium, een heldere geluidsinstallatie, een beamer en nog veel meer. Ook bevindt zich hier een bar die exclusief voor feesten en partijen in deze zaal gebruikt wordt. Kortom, de mogelijkheden zijn hiermee onbeperkt!

Niet alleen voor feesten is deze zaal geschikt, maar ook voor examens, vergaderingen en andere grote zakelijke bijeenkomsten. In de zaal kunt u gebruik maken van verschillende opstellingen, die u aan ons door kunt geven. Wij adviseren u graag over hoe u de ruimte in deze zaal het beste kunt benutten.

Maaszaal

De Maaszaal is een kleinere zaal die uitermate geschikt is voor feesten in intieme sfeer. Ook is de Maaszaal de uitgelezen plaats voor diners in gezelschappen van maximaal 40 personen. Daarnaast zijn vergaderingen en verenigingsbijeenkomsten veel voorkomende activiteiten in deze zaal. De Maaszaal is verder aangekleed met enkele foto’s van de omgeving en overige decoraties.

De Maaszaal kan op verschillende manieren ingedeeld worden en hier adviseren wij u natuurlijk graag over.

Waalzaal

De Waalzaal is geschikt voor vergaderingen en andersoortige bedrijfsbijeenkomsten. Hierin vindt u dan ook alle faciliteiten die van belang zijn bij dergelijke activiteiten, zoals een beamer, whiteboard, koffiebuffet en nog veel meer. In de zaal maken wij vrijwel altijd gebruik van onze vaste vergaderopstelling met keurig afgewerkte tafels. Het oog wil natuurlijk ook wat! Neem contact op om deze zaal te komen bekijken.

De Waalzaal is aangekleed met een schitterende grote klok en enkele zakelijke, maar mooie accenten. Tevens is deze zaal voorzien van een vloerbedekking, wat het geheel nog iets aantrekkelijker maakt. Bij ons kunt u vergaderen in stijl!

Terras

Wij hebben een zeer ruim en gezellig eigen terras, wat grenst aan onze mooie vijver. 

Multifunctionele Partycentrum Gambora

Onze drie zalen, die gelegen zijn rond de centrale foyer met bar, zijn voorzien van moderne voorzieningen zoals een beamer, geluidsinstallatie en gratis WiFi. De grootste zaal heeft een ruim podium en is geschikt voor theatervoorstellingen, muziekoptredens, concerten, maar ook voor presentaties of (bedrijfs-)feesten. De zalen richten wij geheel naar uw wens in.

 

Partycentrum Gambora is uitstekend bereikbaar

Partycentrum Gambora bevindt zich in de Bommelerwaard. Vanaf de snelweg A2 is de locatie binnen enkele minuten te bereiken. Wij hebben gratis parkeergelegenheid.

 

Adres
Middelkampseweg 2
5311 PC Gameren