Thema en Dinnershows

Thema feesten en Dinnershows

Van der Stam Horeca verzorgt prachtige thema feesten en dinnershows waar u met collega’s, familie en/of vrienden uren lang kunt genieten van complete arrangementen. Wilt u een avond heerlijk genieten van ludiek entertainment, gezellige muziek en lekker eten? Drankjes kunnen drinken zonder zorgen over de rekening? Reserveer dan direct of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij bezorgen u een avond die u niet meer snel zult vergeten!

Originele Thema feest of dinnershows voor jong en oud

Jong en oud bezorgen wij een onvergetelijke avond. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ‘t ons terecht voor één van de volgende originele thema feesten of dinnershows:
Tulpen uit Amsterdam
Familie te Meijer
Compleet van de kaart

Bekijk hier onder het complete overzicht en laat u verrassen door het prachtige aanbod aan thema feesten en dinnershows. 

Tulpen uit Amsterdam

U houdt van de gezellige Hollandse muziek, de altijd succesvolle songfestival hits van Nederlandse bodem en alle Hollandse nummers uit de oude doos? Dan bent u bij ‘Tulpen uit Amsterdam’ op de juiste plek. Maar ook voor iedereen die hier juist niet van houdt is deze show een aanrader! Jong en oud zal zich vermaken met de artiesten die langs komen tijdens deze show. U zult versteld staan van het feit dat de Hollandse muziek zo veelzijdig, leuk, hilarisch, emotioneel en gezellig tegelijk zijn!

Deze avond staat in het teken van hilarische typetjes, zang en entertainment vanuit Café Sjalalie Sjalala! Vele ‘bekende’ Nederlanders zullen hun gezicht vertonen tijdens dit feest en zullen waarschijnlijk ook nog wel een duit in het zakje van optredens doen. Dit wordt gezellig!

Completeshow: € 1600,-

Familie Te Meijer

Er komt per ongeluk een vreemde familie onverwachts bij u langs op het feest. Deze vreemde familie is de familie Te Meijer. Zij zijn een roadtrip aan het maken door Europa en hun bolide, die zijn beste tijd wel heeft gehad, wil het zo nu en dan nog wel eens begeven. Hierdoor en soms ook door kaart lezende vrouwen, belandt deze familie niet altijd (lees: zeer zelden) op de juiste plek.

Anita te Meijer was samen met Sjakie en tante Lienie onderweg naar de alom bekende camping van Torremolinos, maar zijn daar natuurlijk niet aangekomen. Ze stranden op uw feest en zullen uw gasten gaan vermaken met hun verschillende muziekstijlen, verkleedpartijtjes en andere humoristische acts. Tussendoor zullen zij persoonlijk een praatje met u en uw gasten komen maken en zal de DJ het feest lekker op gang houden. Wanneer ze besluiten om toch maar de TomTom aan te zetten, in plaats van de kaart te lezen, en de wegenwacht gearriveerd is, zal de familie hun roadtrip weer vervolgen.

Nu staat u misschien raar te kijken als deze familie zich plotseling vertoont op uw feest, maar als u hen gastvrij ontvangt, dan zullen ze dit terugbetalen met een heleboel gezelligheid en entertainment van de bovenste plank!

Completeshow: € 1600,-

Compleet van de Kaart

Tijdens deze avond zult u eten met sterren! Uw gastheer Michèl en gastvrouw Ann Sterren zullen de heerlijkste gerechten bij u aan tafel serveren op een geheel eigen wijze. Deze manier van bedienen zal u verbazen. Michèl en Ann zullen u vragen om hen goed bij te staan tijdens het diner, want alleen met goede inzet, tafelmanieren, losse heupjes en een hoog meezinggehalte kunnen zij de MichèlAnn-ster uitreiken!

De maaltijd van deze avond zal vol zitten met allerlei bijzondere, lachwekkende en knotsgekke ingrediënten. Alles zal ook geserveerd worden met klasse en kwaliteit. Zet uw beste beentje voor en help uw diner-themashow locatie een heuse MichèlAnn-ster te verdienen!

Completeshow: € 2019,-