De mooiste dag van jullie leven... Trouwen!

Gaat u trouwen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bij velen staan wij bekend om de geslaagde bruiloften en dat is natuurlijk niet voor niets! Huwelijksceremonie sinds 2018 kunt u ook trouwen in Partycentrum Gambora in Gameren. Trouwceremonie, eten en feesten onder één dak? Dan bent u bij ons aan het goede adres. De sfeervol ingerichte zalen bieden plaats aan groepen tot 250 personen (voor ceremonie). Bij mooi weer is het mogelijk om te trouwen op het terras. Er zijn voor de deur voldoende gratis parkeerplaatsen. Vraag ook eens naar de mogelijkheden bij onze Bistro d’n Duuk gelegen aan het Esmeer met uitzicht over de haven.

Huwelijksfeest

Als geen ander weten wij hoe belangrijk deze dag is voor het bruidspaar en hoeveel er geregeld moet worden om de bruiloft perfect te laten verlopen. U kunt vertrouwen op onze ervaring, flexibiliteit en vriendelijke uitstraling. De mogelijkheden voor uw bruiloft zijn eindeloos, vrijwel al uw wensen zijn mogelijk.
Uw feest is onze zorg!

Officiële trouwlocatie

Vanaf 2018 kunt u ook trouwen in Partycentrum Gambora in Gameren.
Hoe makkelijk is dat? Trouwen, eten en feesten onder één dak! De sfeervol ingerichte zalen bieden plaats aan groepen tot 250 personen en bij mooi weer is het mogelijk om te trouwen op het terras. Viert u de complete dag bij Partycentrum Gambora? Dan krijgt u een bruidstaart cadeau!

Weddingsplanner

Bij het organiseren en plannen van een bruiloft komt veel kijken. Het is niet alleen een hele mooie en bijzondere periode. Maar ook vaak een stressvolle tijd. Ik kan en wil jullie helpen. Laat de organisatie over aan een professionele weddingplanner. Bij Van der Stam Horeca zijn jullie aan het juiste adres. Wij kennen de mooiste locaties en werk samen met de beste leveranciers.