Uitvaart & Condoleance

Sinds enige jaren bieden wij gelegenheid voor uitvaartdiensten en condoleances in een mooie, sfeervolle omgeving. Alle wensen en mogelijkheden worden eerst rustig besproken met de nabestaanden en/of de uitvaartverzorger. Wij zijn flexibel en beschikken over een betrouwbaar team, dat snel kan worden ingezet zodat wij goed kunnen inspelen op onverwachte omstandigheden.

In nauw overleg met u als nabestaande en/of uitvaartverzorger regelen wij een respectvol en gedenkwaardig afscheid van de overledene. Op onze locaties zijn er verschillende mogelijkheden voor het afspelen van muziek en video’s.

Zowel vóór als na de uitvaart kan een condoleance samenzijn worden geregeld. U kunt hierbij denken aan een koffietafel of een bijeenkomst met hapjes en drankjes. Wij denken graag met u mee en kunnen een suggestie doen voor een prettig samenzijn dat aan de wensen voldoet.

Onze locaties bestaan uit diverse ruimtes, zodat de gelegenheid ook indien er veel genodigden zijn geen massaal karakter hoeft te krijgen. Er kan voor familie of genodigden altijd een ruimte worden ingericht om zich even in alle rust terug te trekken. Wij zullen ons best doen om u gedurende de uitvaartplechtigheid en/of condoleance het gehele etablissement ter beschikking te stellen.

uitvaart-bloem-wit

Familie kamer

In ons Zalencentrum ‘t Gement in Aalst beschikken wij over een familiekamer met opbaar faciliteit. De ruimte is voorzien van een standaard kistkoeling en in de familiekamer staat koffie, thee & water faciliteiten. Binnen een uur kunnen wij in ons zalencentrum aanwezig zijn om de overledene te ontvangen.

De familie van de overledene kan dagelijks van 08.00 tot 23.00 uur naar hun dierbare, d.m.v. een eigen sleutel met alarmdruppel die gedurende de periode ter beschikking wordt gesteld.

img_4424-bewerkt-1024x664