Zakelijke mogelijkheden

Vergaderen in alle rust!

U zult merken dat het vergaderen een stuk prettiger verloopt als het zakelijke met het aangename gecombineerd wordt. Daarom kunt u bij ons kiezen uit verschillende arrangementen waarbij er naast het vergaderen ook plaats is voor een heerlijke lunch of diner. Mocht u toch alleen willen vergaderen zonder een arrangement, ook dan kunnen wij veel voor u betekenen. Wij beschikken over vrijwel alle faciliteiten die bij een vergadering nodig zijn en kunnen u verschillende zalen bieden met verschillende capaciteiten.

Personeelsuitje

Wij kunnen een aantal gezellige activiteiten voor u organiseren. Wat dacht u van een mooie solex tocht door de Bommelerwaard met aansluitend een heerlijke barbecue, een heerlijk buffet of een culinair diner? Ook kunt u kiezen voor een teambuilidingsparcours met allerlei leuke spellen, waarbij alles draait om een gezellige dag voor u en uw collega’s.

Bedrijfsfeest

Wilt u uw collega’s eens een keer vanaf een andere kant leren kennen? Wij kunnen ook uw bedrijfsfeest verzorgen. U kunt kiezen voor een feest op uw locatie waar wij alles voor u kunnen verzorgen, zoals aankleding, hapjes, drankjes en bedienend personeel.
Maar ook op één van onze locaties kunt u een goed personeelsfeest vieren.
Voor een lekker hapje eten kunt u bij ons terecht. Onze eigen chef-koks bereiden al onze gerechten met verse producten. Of wat dacht u van een thema-dinershow? Tijdens deze all-in feestavond geniet u van onbeperkt eten en drinken in combinatie met top entertainment.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0