Zakelijke bijeenkomsten

Vergaderen in alle rust!

U zult merken dat het vergaderen een stuk prettiger verloopt als het zakelijke met het aangename gecombineerd wordt. Daarom kunt u bij ons kiezen uit verschillende arrangementen waarbij er naast het vergaderen ook plaats is voor een heerlijke lunch of diner. Mocht u toch alleen willen vergaderen zonder een arrangement, ook dan kunnen wij veel voor u betekenen. Wij beschikken over vrijwel alle faciliteiten die bij een vergadering nodig zijn en kunnen u verschillende zalen bieden met verschillende capaciteiten.

Personeelsuitje

Wij kunnen een aantal gezellige activiteiten voor u organiseren. Wat dacht u van een mooie solex tocht door de Bommelerwaard met aansluitend een heerlijke barbecue, een heerlijk buffet of een culinair diner? Ook kunt u kiezen voor een teambuilidingsparcours met allerlei leuke spellen, waarbij alles draait om een gezellige dag voor u en uw collega’s.

Bedrijfsfeesten

Wilt u uw collega’s eens een keer vanaf een andere kant leren kennen? Wij kunnen ook uw bedrijfsfeest verzorgen. U kunt kiezen voor een feest op uw locatie waar wij alles voor u kunnen verzorgen, zoals aankleding, hapjes, drankjes en bedienend personeel. Maar ook op één van onze locaties kunt u een goed personeelsfeest vieren. Voor een lekker hapje eten kunt u bij ons terecht. Onze eigen chef-koks bereiden al onze gerechten met verse producten. Of wat dacht u van een thema-dinershow? Tijdens deze all-in feestavond geniet u van onbeperkt eten en drinken in combinatie met top entertainment.