Zelf je diner samenstellen

Zelf diner samenstellen?

U kiest uit een koud voorgerecht of soep 1 keuze.
Vervolgens kiest u een hoofdgerecht en als toetje een nagerecht. Zo stelt u zelf het 3-gangen diner samen.
U maakt de keuze voor iedereen, het is niet het geval dat iedere gast een aparte keuze maakt.

Koude voorgerechten

Gerookte zalm met dillesaus
Kip-kerriecocktail
Hollandse Garnalen cocktail
Meloen bolletjes met Ardenneham
Carpaccio op een saladebedje
Rundvlees salade

Soepen

Franse uiensoep
Tomatensoep
Kippensoep
Champignon crème soep
Rundvlees bouillon met verse groente
Kervelsoep
Aspergesoep

Hoofdgerecht

Zalm mootjes
Vispannetje
Boeuf bourguignon
Belgisch stoofvlees
Hongaarse goulash
Varkenshaas medaillons
Varkensfilet
Varkens schnitzel
Kipfilet spies
Kalkoenfilet
Stoofpannetje met kip

Desserts

Tropische Sorbet
Dame Blanche
Vanille ijs met warme kersen
Apfelstrudel Royal

Alle diners worden geserveerd met

Stokbrood met kruidenboter
Aardappelgarnituur
Gestoofde groenten
Rauwkostsalade
Mayonaise & appelcompote

close-up-cooking-dinner-46239
berries-blur-cake-461192
overons-1024x1024